Další turnaj st. přípravky

21.03.2011 08:23

 

Starší přípravka se v neděli 13. března zúčastnila silně obsazeného turnaje v kunovické sportovní hale.

Fotografie zde...

Za účasti šesti mužstev kluci nakonec obsadili 4. místo. Výkon nebyl tak oslňující (až na poslední dva zápasy) jako na Gazda Cupu v Uh. Brodě. I tak je ale vystoupení možno hodnotit jako úspěšné. Duely s Kunovicemi a Uh. Brodem částečně smazaly nedokonalé výkony z předchozích střetnutí.
Hrálo systémem „každý s každým“, zápasy trvaly 15 minut.

Opět se ale ukázalo, že hráči umí držet pohromadě a že máme bezvadné rodičovské zázemí.

Sestava: Srník Ondra (B), Kelíšek Tomáš (K), Lekeš Filip, Bachůrek Leoš, Bachůrek Štěpán, Vaškovic Marek, Janiga Marek, Brulík Marek, Daněk Míša, Kobsinek Ondra, Kundrata Míša

…a výsledky:

 

SOKOL Újezdec-Těšov       -          Staré Město              0:0

První zápas turnaje se celkem vydařil. Nedali jsme se vystrašit úvodními šancemi soupeře a sami brzy ohrožovali jeho branku. Oporami jsou Ondra v brance, Tom, Filip, Leoš

 

                                      -          Zlechov                      1:1     Filip Lekeš       (1:0)

Zlechov před tímto duelem dvakrát vysoko prohrál. Potřeboval získat body. Důraznou hrou urval jeden na nás. Klukům schází dravost, větší pohyb. Dostáváme se sice do vedení ale po zmatcích v obraně o něj brzy přicházíme. Ze ztráty bodů je velké zklamání.

 

                                      -          Kunovice „B“           4:2     Tom Kelíšek      (1:0)

                                                                                    Marek Vaškovic (2:1)

                                                                                    Filip Lekeš        (3:1)

                                                                                    Marek Brulík     (4:2)

Utrpěli jsme vítězství. Tak by se zisk bodů dal komentovat. V podstatě mladší přípravka domácích nám dala dost zabrat. Hezká Tomášova střela končí jako první v síti, po chybě v obraně je ale brzy vyrovnáno. Marek, po závaru u soupeřovy branky, nám vrací radost. Tu navyšuje nádherná akce Toma a Leoše zakončená Filipem. Další chyba v obraně a je to znovu jen o jeden gól. Ještě, že se ujala dalekonosná střela Marka Brulíka.

  

                                      -          Kunovice „A“           1:3     Filip Lekeš       (1:0)

Nádherný zápas. I přes prohru si kluci vysloužili velkou pochvalu. Tvrdé, ale férové utkání, se muselo každému líbit. Dostáváme se znovu do vedení. Filip skóruje po příhře svého „dvorního nahrávače“ Marka Vaškovice. Škoda, že Ondra jednu ze střel soupeře nechytil do rukou, ale jen odkopl. Míč poletuje mezi našimi a soupeřovými hráči a nakonec zapadl do jeho sítě. Už před obdrženou brankou je ze hřiště v bolestech odnesen Tom Kelíšek. Těsně před druhou je zraněn Marek Vaškovic. Kluci ale bojují dál. Dřou na doraz. Bohužel srovnat se nepodařilo. Ještě jeden míč končí v naší síti.

 

                                      -          ČSK Uh. Brod           0:1

Další nádherný duel. Navíc v bouřlivém prostředí. Začaly to maminky našich hráčů. Přidávají se hráči i příznivci domácích. Naše vítězství by totiž Kunovicím dopředu zajistilo vítězství v turnaji. Už v kabině kluky hecuji, aby rychle zapomněli na prohru s Kunovicemi a pokusili se broďanům vrátit porážku z minulého turnaje. Všichni na hřišti se překonávají. Bohužel naše šance v síti soupeře nekončí. Jedna jeho střela ale zapadla k Ondrově tyčce. Ten chytil několik ošemetných střel, tato ho ale překvapila. Kluci, i s bolestmi z minulého utkání, bojují až do konce. Málem i slzičky zklamání po závěrečném hvizdu byly.

 

 

Josef Srník, trenér starší přípravky

Zpět